VibiT is nu Easyhost

Easyhost verwelkomt alle VibiT klanten.

Controleer bij Easyhost of uw domeinnaam nog vrij

Indien deze vrij is, kan u de domeinnaam bestellen in combinatie met een webhosting pakket.

Wat moet ik weten over een .be domeinnaam?

.be is een ccTLD (country code Top Level Domein) en staat voor België. Een .be website heeft dus zijn basis in België. De uitgever van de .be extensies, ook 'registry' genoemd, is DNS. VibiT/Easyhost bvba is een geregistreerde .be agent, ook 'registrar' genoemd. Daardoor kan VibiT/Easyhost bvba domeinnamen aan u verkopen en voor u vastleggen.

Registratie per jaar

Voor een .be domeinnaam (naam + .be extensie) kan vastgelegd worden moet uitgezocht worden of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is - dat wil zeggen nog door niemand anders geregistreerd werd. Hier wordt namelijk de 'first come, first served' regel toegepast. Indien de door u gekozen domeinnaam nog vrij is zal VibiT/Easyhost bvba hem voor u tegen de volgende prijs vastleggen.

Klik hier om een .be domeinnaam te registreren

Wat moet ik weten over een .com domeinnaam?

.com is een gTLD (generic Top Level Domein) en betekend "commercieel." Een .com TLD was oorspronkelijk bedoeld voor commercieel gebruik maar kan nu door iedereen gebruikt worden. De uitgever van de .com extensies, ook 'registry' genoemd, is VERISIGN. VibiT/Easyhost bvba is een .com extensie reseller. Daardoor kan VibiT/Easyhost bvba domeinnamen aan u verkopen en voor u vastleggen.

Registratie per jaar

Voor een .com domeinnaam (naam + .com extensie) kan vastgelegd worden moet uitgezocht worden of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is - dat wil zeggen nog door niemand anders geregistreerd werd. Hier wordt namelijk de 'first come, first served' regel toegepast. Indien de door u gekozen domeinnaam nog vrij is zal VibiT bvba hem voor u tegen de volgende prijs vastleggen:

Klik hier om een .com domeinnaam te registreren

Wat moet ik weten over een .nl domeinnaam?

.nl is een ccTLD (country code Top Level Domein) en staat voor Nederland. Een .nl website heeft dus zijn basis in Nederland. De uitgever van de .nl extensies, ook 'registry' genoemd, is SIDN. VibiT/Easyhost bvba is een .nl extensie reseller. Daardoor kan VibiT/Easyhost bvba domeinnamen aan u verkopen en voor u vastleggen.

Registratie per jaar

Voor een .nl domeinnaam (naam + .nl extensie) kan vastgelegd worden moet uitgezocht worden of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is - dat wil zeggen nog door niemand anders geregistreerd werd. Hier wordt namelijk de 'first come, first served' regel toegepast. Indien de door u gekozen domeinnaam nog vrij is zal VibiT/Easyhost bvba hem voor u tegen de volgende prijs vastleggen.

Klik hier om een .nl domeinnaam te registreren

Wat moet ik weten over een .net domeinnaam?

.net is een gTLD (generic Top Level Domein) en betekend "netwerk." Een .net TLD was oorspronkelijk bedoeld om door netwerkbedrijven gebruikt te worden maar nu kan het door iedereen gebruikt worden. De uitgever van de .net extensies, ook 'registry' genoemd, is VERISIGN. VibiT/Easyhost bvba is een .net extensie reseller. Daardoor kan VibiT/Easyhost bvba domeinnamen aan u verkopen en voor u vastleggen.

Registratie per jaar

Voor een .net domeinnaam (naam + .net extensie) kan vastgelegd worden moet uitgezocht worden of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is - dat wil zeggen nog door niemand anders geregistreerd werd. Hier wordt namelijk de 'first come, first served' regel toegepast. Indien de door u gekozen domeinnaam nog vrij is zal VibiT/Easyhost bvba hem voor u tegen de volgende prijs vastleggen

Klik hier om een .net domeinnaam te registreren

Wat moet ik weten over een .eu domeinnaam?

.eu is een ccTLD (country code Top Level Domein) en staat voor Europa. Een .eu website heeft dus zijn basis in Europa. De uitgever van de .eu extensies, ook 'registry' genoemd, is EURID. VibiT/Easyhost bvba is een .eu extensie reseller. Daardoor kan VibiT/Easyhost bvba domeinnamen aan u verkopen en voor u vastleggen.

Registratie per jaar

Voor een .eu domeinnaam (naam + .eu extensie) kan vastgelegd worden moet uitgezocht worden of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is - dat wil zeggen nog door niemand anders geregistreerd werd. Hier wordt namelijk de 'first come, first served' regel toegepast. Verder moet u in Europa gedomicilieerd zijn om voor een .eu domeinnaam in aanmerking te komen. Indien de door u gekozen domeinnaam nog vrij is zal VibiT/Easyhost bvba hem voor u tegen de volgende prijs vastleggen:

Klik hier om een .eu domeinnaam te registreren

Wat moet ik weten over een .info domeinnaam?

.info is een gTLD (generic Top Level Domein) en betekend "informatie." Een .info TLD wordt dus meestal voor informatie sites gebruikt. De uitgever van de .info extensies, ook 'registry' genoemd, is AFILIAS. VibiT/Easyhost bvba is een .info extensie reseller. Daardoor kan VibiT/Easyhost bvba domeinnamen aan u verkopen en voor u vastleggen.

Registratie per jaar

Voor een .info domeinnaam (naam + .info extensie) kan vastgelegd worden moet uitgezocht worden of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is - dat wil zeggen nog door niemand anders geregistreerd werd. Hier wordt namelijk de 'first come, first served' regel toegepast. Indien de door u gekozen domeinnaam nog vrij is zal VibiT bvba hem voor u tegen de volgende prijs vastleggen.

Klik hier om een .info domeinnaam te registreren

Wat moet ik weten over een .de domeinnaam?

.de is een ccTLD (country code Top Level Domein) en staat voor Duitsland. Een .de website heeft dus zijn basis in Duitsland. De uitgever van de .de extensies, ook 'registry' genoemd, is DENIC. VibiT/Easyhost bvba is een .de extensie reseller. Daardoor kan VibiT/Easyhost bvba domeinnamen aan u verkopen en voor u vastleggen.

Registratie per jaar

.de is een ccTLD (country code Top Level Domein) en staat voor Duitsland. Een .de website heeft dus zijn basis in Duitsland. De uitgever van de .de extensies, ook 'registry' genoemd, is DENIC. VibiT/Easyhost bvba is een .de extensie reseller. Daardoor kan VibiT/Easyhost bvba domeinnamen aan u verkopen en voor u vastleggen.

.de domeinnaam kopen? Klik hier om te registreren

Voorwaarden bij domeinnamen

  • Nieuwe domeinen zijn abonnementen per jaar.
  • Indien u de intellectuele eigendom van een domein wenst over te dragen naar een andere persoon of firma, dan dient er een transfer/trade procedure ingezet te worden. Deze prijs is eenmalig.
  • Wanneer u uw bestaande domeinnaam wenst over te zetten naar VibiT/Easyhost, maar uw domeinnaam staat reeds in quarantaine, dan dient er een transfer uit quarantaine procedure gestart te worden.
  • Wanneer uw domein naam in quarantaine staat bij ons, en u wenst de domein naam terug te activeren, dan moet er een heractivatie uit quarantaine procedure gestart worden. Dit is bovenop de domeinprijs per jaar. Indien u wenst kan u ook BULK domein namen registreren, dus zonder hosting.